Radionice

29.12.2017.

Radionica "Poduzetništvo za početnike"

U sklopu projekta Poduzetništvo za početnike, koji je financiran od strane Grada Zagreba, udruga HIFE održala je četiri radionice na kojima su sudjelovali učenici Obrtničke škole za osobne usluge u Zagrebu, a poziv za sudjelovanje mladim nezaposlenim osobama uputio je i Hrvatski zavod za zapošljavanje.   Radionice su ocijenjene visokom ocjenom od strane korisnika. Cilj radionica bio je informirati sudionike o osnovama poduzetništva.

Pročitajte više

26.11.2017.

Radionice "Abeceda odgovornosti potrošača"

U sklopu projekta Abeceda odgovornosti potrošača, koji je financiran od strane Grada Zagreba, Udruga HIFE održala je pet radionica namjenjenih učenicima osnovnih škola na kojima su obrađene teme iz područja zaštite potrošača. Cilj radionica bio je informirati učenike o pravima i obvezama potrošača jer samo dobro informiran potrošač može ostvarivati svoja prava.

Pročitajte više

22.10.2017.

Radionice "Uz manje troškove do veće kvalitete života"

U sklopu projekta Uz manje troškove do veće kvalitete života, koji je financiran od strane Grada Zagreba, Udruga HIFE održala je sedam radionica namjenjenih učenicima osnovnih škola na kojima su obrađene teme iz osobnih financija. Cilj radionica bio je informirati učenike o osnovnim pojmovima iz područja osobnih financija kako bi u budućnosti mogli samostalno donositi ispravne financijske odluke.

Pročitajte više

25.05.2017.

RADIONICA "OSOBNE FINANCIJE"

U sklopu projekta Crvenog križa Gradskog društva Crvenog križa Osijek „Humanitarni paket za Slavoniju 1“ odobrenog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u sklopu Fonda europske pomoći za najugroženije (FEAD), Hrvatski institut za financijsku edukaciju održao je dvije radionice „Osobne financije“ za djelatnike i volontere Gradskog društva Crvenog križa Osijek.

Pročitajte više

16.11.2015.

Radionice: Reklame bez granica

U sklopu projekta "Reklame bez granica" koji je financiran od strane Grada Zagreba, Hrvatski institut za financijsku edukaciju održao je četiri radionice na kojem je sudjelovalo preko osamdeset učenika zagrebačke VII. gimnazije. Cilj radionica  bio je upoznati mlade kako reklame utječu na njihovo donošenje odluka o kupnji i koje su negativne posljedice neracionalne potrošnje. Na radionicama polaznici su usvajali znanja i vještine koje će im pomoći da se razviju u razumne potrošače...

Pročitajte više