Radionice

21.12.2018.

Komunalne usluge - saznaj više!

U sklopu projekta Komunalne usluge – saznaj više, koji je financiran od strane Grada Zagreba, Udruga HIFE održala je pet radionica namijenjenih učenicima osnovnih škola na kojima su obrađene teme iz područja zaštite potrošača. Na radionicama učenici su se kroz konkretne primjere upoznali s komunalnim uslugama koje nudi Grad Zagreb, s posebnim osvrtom na gospodarenje otpadom te vodoopskrba i odvodnja.

Pročitajte više

27.12.2018.

Abeceda javnih usluga

U sklopu projekta Abeceda javnih usluga, koji je financiran od strane Grada Zagreba, Udruga HIFE održala je pet radionica namijenjenih učenicima osnovnih škola na kojima su obrađene teme iz područja zaštite potrošača. Na radionicama učenici su se kroz konkretne primjere upoznali s javnim uslugama koje nudi Grad Zagreb, kako mjerama ušteda smanjiti troškove režija te pravima i odgovornosti korisnika javnih usluga.

Pročitajte više

10.05.2018.

Kako uspješno upravljati zarađenim novcem?

Dana 10.svibnja 2018. u okviru manifestacije Financial week tj. - Financijskog tjedna koji se u organizaciji udruge eSTUDENT održava na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, predstavnici naše Udruge održale su radionicu "Kako uspješno upravljati zarađenim novcem?".

Pročitajte više

04.05.2018.

Poslovna knjižnica

U petak, 4. svibnja 2018. u Gradskoj knjižnici Beli Manastir, članice naše Udruge održale su predavanja abeceda poduzetništva i osobne financije.

Pročitajte više

29.12.2017.

Radionica "Poduzetništvo za početnike"

U sklopu projekta Poduzetništvo za početnike, koji je financiran od strane Grada Zagreba, udruga HIFE održala je četiri radionice na kojima su sudjelovali učenici Obrtničke škole za osobne usluge u Zagrebu, a poziv za sudjelovanje mladim nezaposlenim osobama uputio je i Hrvatski zavod za zapošljavanje.   Radionice su ocijenjene visokom ocjenom od strane korisnika. Cilj radionica bio je informirati sudionike o osnovama poduzetništva.

Pročitajte više