Publikacije

08.10.2017.

Plakat "Savjeti za uštede" - uz manje troškove do veće kvalitete života

Savjeti za uštede u kućanstvu!

Pročitajte više

08.10.2017.

Brošura "Uz manje troškove do veće kvalitete života"

U sklopu projekta "Uz manje troškove do veće kvalitete života" koji je financiran od strane Grada Zagreba, Hrvatski institut za financijsku edukaciju održao je sedam radionica na kojem je sudjelovalo preko stotinjak osmoškolaca. Prelistajte brošuru "Uz manje troškove do veće kvalitete života". 

Pročitajte više

19.11.2017.

Brošura "Abeceda odgovornosti potrošača"

U sklopu projekta "Abeceda odgovornosti potrošača" koji je financiran od strane Grada Zagreba, Hrvatski institut za financijsku edukaciju održao je pet radionice na kojem je sudjelovalo oko stotinjak osmoškolaca. Prelistajte brošuru "Abeceda odgovornosti potrošača" i informirajte se, jer samo dobro informiran potrošač traži povoljnije uvijete i poznaje svoja prava i obveze. 

Pročitajte više

29.12.2017.

Brošura "Poduzetništvo za početnike"

U sklopu projekta "Poduzetništvo za početnike" koji je financiran od strane Grada Zagreba, Hrvatski institut za financijsku edukaciju izradio je brošuru s informacijama koje su potrebne svakom tko se želi okušati u poduzetništvu.

Pročitajte više

16.11.2015.

Reklame bez granica

U sklopu projekta "Reklame bez granica" koji je financiran od strane Grada Zagreba, Hrvatski institut za financijsku edukaciju održao je četiri radionice na kojem je sudjelovalo preko osamdeset gimnazijalaca. Prelistajte brošuru "Reklame bez granica" i saznajte kako reklame utječu na donošenje odluka o kupnji te koje su negativne posljedice neracionalne potrošnje.   

Pročitajte više