Publikacije

31.12.2018.

U trgovini - eko savjeti!

U sklopu projekta "Abeceda javnih usluga", realiziranog uz potporu Grada Zagreba za vas smo izradili plakat sa ekološkim savjetima kad idete u trgovinu. Hrvatski institut za financijsku edukaciju - vaš partner u financijskoj edukaciji!

Pročitajte više

31.12.2018.

Gospodarenje otpadom

U sklopu projekta "Komunalne djelatnosti - saznaj više!" realiziranog uz potporu Grada Zagreba, za vas smo pripremili plakat sa eko savjetima za uspješno gospodarenje otpadom. Hrvatski institut za financijsku edukaciju - vaš partner u financijskoj edukaciji!

Pročitajte više

31.12.2018.

Novac u književnosti: U glib

Učimo o novcu kroz književna djela! Uživajte u našoj četvrtoj objavi iz rubrike "Novac u književnosti: U glib" - pripovjetka Vjenceslava Novaka. Hrvatski institut za financijsku edukaciju - vaš partner u financijskoj edukaciji!

Pročitajte više

29.12.2018.

Novac u književnosti: Pinocchio

Učimo o novcu kroz književna djela! Uživajte u našoj trećoj objavi iz rubrike "Novac u književnosti: Pinocchio" – priči koju je napisao Carlo Collodi. Hrvatski institut za financijsku edukaciju - vaš partner u financijskoj edukaciji!

Pročitajte više

28.12.2018.

Novac u književnosti: Jane Eyre

Učimo o novcu kroz književna djela! Uživajte u našoj drugoj objavi iz rubrike "Novac u književnosti: Jane Eyre" - romanu Charlotte Bronte Hrvatski institut za financijsku edukaciju - vaš partner u financijskoj edukaciji!

Pročitajte više