Mediji o nama

27.01.2019.

Prvi džeparac RTL

Danijela Princi Grgat iz Hrvatskog instituta za financijsku edukaciju gostovala je u emisiji RTL-a "Bebeceda" na temu Prvi džeparac. Emisiju pogledajte na Youtube.    

Pročitajte više

28.09.2018.

MrežaTV One nastupaju - gostovanje u emisiji na temu upravljanja osobnim financijama

Ana Vrbošić iz Hrvatskog instituta za financijsku edukaciju gostovala je u emisiji Mreže TV "One nastupaju" na temu upravljanja osobnim financijama. Emisiju pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=VzAyQ5R1jBA Hrvatski institut za financijsku edukaciju - vaš partner u financijskoj eduakciji!

Pročitajte više

02.06.2018.

NovaTV Gostovanje u Informeru

Ana Vrbošić iz Hrvatskog instituta za financijsku eduaciju gostovala je u emisiji Informer (NovaTV) na temu Kako izaći iz začaranoga kruga prezaduženosti. Više na: https://novatv.dnevnik.hr/magazinski/informer/clanak/zanimljivosti/informer-donosi-prijedloge-kako-izaci-iz-zacaranoga-kruga-prezaduzenosti---518785.html https://novatv.dnevnik.hr/magazinski/informer/epizoda/1/117 Hrvatski institut za financijsku eduakciju - vaš partner u financijskoj edukaciji

Pročitajte više

04.05.2018.

Virovitički list; predstavljanje knjige "Osobne financije - kako biti i ostati u plusu"

U tjedniku Virovitički list, predstavljena je knjiga "Osobne financije - kako biti i ostati u plusu", izdavač: Školska knjiga. Autorice su predstavnice Udruge HIFE: Ana Vrbošić i Danijela Princi Grgat.   Hrvatski institut za financijsku eduakciju - vaš partner u financijskoj edukaciji!

Pročitajte više

28.03.2017.

Financijalac

https://hrti.hrt.hr/video/show/3357007/financijalac-paket-tekucih-racuna-2-sezona-hdtematičar Toni Milun istražio je koliko nas stoje pojedinačne bankarske usluge poput otvorenog tekućeg ili žiro-računa ili pak internet bankarstva i koliko bismo mogli eventualno uštedjeti uzimanjem paketa tekućeg računa koji objedinjuje više usluga. Milun se raspitao i u kojim se slučajevima isplati promijeniti banku ili postojeći paket tekućeg računa.

Pročitajte više